Kā tīrīt mikroviļņu krāsni ar divām kustībām, turklāt tas ir lēti

Neatkarīgi no tā, cik rūpīgi jūs izmantojat mikroviļņu krāsni, agri vai vēlu tajā parādīsies tauku nogulsnes un svītras. Tīrīšana ar sūkli un abrazīviem līdzekļiem vienmēr ir ilga un nogurdinoša, un jūs nevēlaties tērēt tai dārgo laiku.

Šodien es padalīšos ar jums vienkāršākajā dzīves uzlauzāmā, kā viegli iztīrīt mikroviļņu krāsni, veltot tai ne vairāk kā 2 minūtes. Iemāci savai sievai to darīt, un tu būsi laimīgs.

Ko tev vajag

Nav nepieciešamas lielas vai dārgas sadzīves ķīmijas, ir vajadzīgas tikai 2 sastāvdaļas, kas noteikti ir atrodamas katras saimnieces virtuvē: ūdens un citronskābe. Ūdenim vispirms jābūt uzvārītam; Ja ņemsiet to istabas temperatūrā, tīrīšanai būs jāpavada vairāk laika, lai gan ir iespējama arī šī iespēja.

Kā tīrīt

Ielejiet glāzi verdoša ūdens, pievienojiet tam ēdamkaroti citronskābes un labi samaisiet. Pēc tam iegūtais šķidrums jāievieto mikroviļņu krāsnī uz 2-3 minūtēm un jāsāk.

Lasi vēl: Biešu salāti “Karaliskie”, kas ne tikai mani pārsteidza, bet pārsteidza arī manus viesus: ideāli piemēroti svētku galdam

Maisījumu labāk ieliet dziļā bļodā, lai ūdens virsmas laukums būtu lielāks, tādējādi metode darbosies efektīvāk.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment